AIKAKAUSLEHDEN TILAAJAN PALVELUSIVUT

Magazine Subscriber's Service Pages


Kotisivu    Asiakaspalvelu    Tilauspalvelu    FAQ    Muutos    Yritys   

KYSY PARAS TARJOUKSEMME MISTÄ TAHANSA AIKAKAUSLEHDESTÄ. Lähetä yhteystiedot e-mailina NIIN SOITAMME SINULLE.

Jos lähetät viestin ulkomailta vastaamme sinulle e-maililla suomeksi tai englanniksi. Viestisi kulkee näin salattuna turvallisinta siirtometodia käyttäen.


Tervetuloa Rondo Classic lehden sivulle

Mikäli tahdot aloitussivulle, valitse otsikko Kotisivu.

*Tilaa tästä, Rondo Classic lehti*

Klassisen musiikin arvostetuin harraste ja erikoislehti Rondo Classic ilmestyy nyt 11 lehteä vuodessa. Kesällä heinä-elokuussa ilmestyy kaksoisnumero. Rondo Classic soi ja soittaa. Rondo Classic musiikkilehti on uudistunut. Perinteiseen lehtitilaukseen kuuluu nyt myös koko rondolehti.fi -sivuston digitaalinen RondoPlus (R+) sisältö.

Rondo Classic lehden Normaalihinta on 108,90 € 12 kk   12 nro / 11 ilm.kertaa / v

Rondo Premium tilaus, R+, sisältää 11 lehteä + nettipalvelun 94 € / 12 kk

Rondo Classic lehden paras palvelu on Rondo Total. Se sisältää Rondo-lehden, R+ -digipalvelun, ja Rondo -cd levyn. Voit lukea kaikki verkkopalvelu artikkelit, saat 11 lehteä ja 6 uutta lukijoille valmistettua cd-levyä vuodessa.

Levy on aina lukijoille valmistettu uutuus, jonka Rondo Classicin tilaaja saa huomattavan edullisesti. Rondo Classic on nyt edullinen, tasokas, klassisen musiikin erikoislehti.

Rondo Classic Total palvelun Normaalihinta on 203,80 € 12 kk   12 nro / 11 ilm.kertaa / v

Rondo Total tilaus, sisältää 11 lehteä, R+ -digipalvelun sekä 6 uutta cd-levyä 179 € / 12 kk

Jos tahdot lukea Rondo Classic lehteä paikasta riippumatta, Rondon verkkopalvelu R+ on sinun vaihtoehtosi. Käytettävissäsi on koko Rondon sisältö: artikkelit, tuoreet uutiset, aiempien numeroiden lehtiarkisto, ja digiradiot.

Rondo-lehti digital tilaus sisältää, artikkelit, tuoreet uutiset, aiempien numeroiden lehtiarkiston, ja digiradiot 79,50 € / 12 kk

Voit myös yhdistellä digitaalista ja perinteistå tilausta. Jos saat Rondo Classic lehden esimerkiksi kamariorkesterin tai sinfoniaorkesterin soittajana tai liittosi kautta, voit liittää tilaukseesi ajankohtaisen digitaalisen sisällön Rondo Plus digital.

Rondo Plus digital tilaus 24,00 € / 12 kk

Paluu alkuun ...

Copyright 2018 © Tilaajapalvelu J.A. Dahlström