AIKAKAUSLEHDEN TILAAJAN PALVELUSIVUT

Magazine Subscriber's Service Pages


Kotisivu    Asiakaspalvelu    Tilauspalvelu    FAQ    Muutos    Yritys   

KYSY PARAS TARJOUKSEMME MISTÄ TAHANSA AIKAKAUSLEHDESTÄ. Lähetä yhteystiedot e-mailina NIIN SOITAMME SINULLE.

Jos lähetät viestin ulkomailta vastaamme sinulle e-maililla suomeksi tai englanniksi. Viestisi kulkee näin salattuna turvallisinta siirtometodia käyttäen.


Muutos voimassa olevaan tilaukseen voi olla:

Osoitteenmuutos

Asuinpaikkasi muuttuessa teet myös osoitteenmuutoksen postiin. Muutos kirjautuu samalla väestörekisteriin. Osoitteenmuutokset päivittyvät useimmiten myös lehtiyhtiöiden rekistereihin. Varmimmin ja nopeimmin saat päivityksen voimaan ilmoittamalla uuden osoitteen lehtiyhtiön asiakaspalveluun. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

Kesäpaussi

Matkustaessasi ulkomaille tai muuttaessasi kesäksi mökille, mihin et tahdo lehtiä, voit tehdä tilaukseesi ns. kesäpaussin. Lehden tulo pysähtyy muutaman viikon tai kuukauden ajaksi. Matkalta tai mökiltä kaupunkiin palattuasi tilauksesi jatkuu kuten aiemmin. Et menetä kestotilaajan etuja ja edullista hintaa. Kesäpaussin voi tehdä myös talven ajaksi, jos esim. matkustat talveksi ulkomaille (Espanjaan, Thaimaahan, tms.). Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

Tilapäinen osoite

Tilapäisen osoitemuutoksen voit tehdä mikäli muutat kesäksi mökille tai tuttavan luo ja tahdot tv-ohjelma tai muun lehden myös kesäajaksi käyttöösi. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

Saajan nimen muutos

Saajan nimi voi muuttua jos käännät tilaamasi lehden toiselle henkilölle tai siirrät aiemmin lahjaksi toiselle tilaamasi lehden omaan osoitteeseesi. Muutoksen voit tehdä lehtiyhtiön kotisivuilla kirjautumalla asiakasnumerollasi omien tietojesi päivitykseen. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

Maksajan nimen muutos

Maksajan nimen muutos ei yleensä ole tarpeen. Useimmiten maksajan nimi muuttuu kun maksaja esim. solmii avioliiton. Muutos täytyy yleensä tehdä soittamalla laskun lähettäjän asiakaspalveluun. Asiakasnumeron tietojen perusteella muutos voidaan tehdä. Palvelukortti on myös mahdollinen. Maksajan nimen muuttuessa laaditaan yleensä uusi asiakasnumero ja voimassa olevat tilaukset siirretään uudelle numerolle. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

Puhelinnumero muutos

Puhelinnumerojen muutoksia ei seurata minkään yhtenäisen rekisterin kautta. Lisäksi ovat prepaid numerot. Puhelinnumero muutos asiakkaan on tehtävä itse Internet sivuja käyttäen tai soittamalla lehtiyhtiön asiakaspalveluun. Palvelunumerot löytyvät aikakauslehtien palvelukortti sivuilta. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

Plus kortti numero

Tilatessasi A-lehtiä saat bonuspisteitä Keskon plus kortilla. Ilmoita korttisi numero A-lehdet Oy:n asiakasplveluun puhelimitse tai palvelukortilla. Tilatessasi lehtiä meidän kauttamme, muista ilmoittaa plus korttisi numero, jos et ole vielä rekisteröinyt sitä asiakasnumerollesi A-lehtiin. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

e-lasku

e-lasku korvaa vuodenvaihteessa päättyneen pankkien suoraveloitus menettelyn. E-laskun saat käyttöön kirjautumalla Internetissä omilla tunnuksillasi pankkitilillesi: Valitse navigaattorin otsikoista > e-lasku > Uusi laskuttaja > Kirjoita avautuvaan kenttään laskun lähettäjän nimi > Hyväksy painamalla Enter. Ilmoita laskun lähettäjälle e-laskutuksen hyväksyminen. Laskut lähetetään pankkitilillesi. Ne eivät kirjaudu automaattisesti maksuun, sinun on vielä hväksyttävä laskut yksi kerrallaan maksettavaksi Internet pankissa. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

Peruutus

Peruutuksen voit tehdä usealla eri tavalla: 1 - Kirjautumalla omilla tunnuksilla laskun lähettäjän Internet sivuille; tarvitset asiakasnumeron ja postinumeron. 2 - Soittamalla lehtiyhtiön palvelunumeroon yrityksen aukioloaikana. Puhelin automaati toimii kaikkein epävarmimmin. 3 - Palauttamalla lehden sivuilla olevan palvelukortin. Palauta palvelukortti kirjekuoressa, pienet lipukkeet hukkuvat helposti postissa. 4 - Palauttamalla laskun lähettäjälle. Kirjoita laskuun, että tahdot perua tilauksen maksetun jakson loppuun. Tämä on kätevin ja varmin menettely. Tämän sivun lopusta löydät isoimpien lehtiyhtiöiden yhteystiedot.

www.sanomamagazines.fi  www.a-lehdet.fi  www.otavamedia.fi  www.kolmiokirja.fi 
www.egmontkustannus.fi 

Copyright 2021 © Tilaajapalvelu J.A. Dahlström