AIKAKAUSLEHDEN TILAAJAN PALVELUSIVUT

Magazine Subscriber's Service Pages


Kotisivu    Asiakaspalvelu    Tilauspalvelu    FAQ    Muutos    Yritys   

KYSY PARAS TARJOUKSEMME MISTÄ TAHANSA AIKAKAUSLEHDESTÄ. Lähetä yhteystiedot e-mailina NIIN SOITAMME SINULLE.

Jos lähetät viestin ulkomailta vastaamme sinulle e-maililla suomeksi tai englanniksi. Viestisi kulkee näin salattuna turvallisinta siirtometodia käyttäen.


Mikäli tahdot aloitussivulle, valitse otsikko Kotisivu.

Tilaajapalvelu J.A. Dahlström

Aikakauslehtien tilaajat tarvitsevat palvelua edelleen, myös käsipuhelinten, e-mailien, ja Internetin aikana. Minä Antero Dahlström, joka olen ylläpitänyt Lehtitilaajapalvelun sivuja noin 20 vuoden ajan, lähden jatkamaan aikakauslehden tilaajien palvelutoimintaa oman yritykseni puitteissa. Meihin saatte edelleen yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja kirjeellä. Yhteystiedoissa esiintyneet epäloogisuudet aiemman toiminimen osoitteiden, e-mailien, ja internet sivujen suhteen on nyt päivitetty uuden vallitsevan tilan mukaiseksi. Kaikki sivuilla esitetyt yhteydet toimivat. Olen tietoinen 25.5.2018 voimaan tulleen Euroopan Unionin uuden GDPR (General Data Protection Regulation) tietosuoja-asetuksen säännöistä. Tästä eteenpäin yrityksemme on

Tilaajapalvelu J.A. Dahlström

Yhteystiedot:

Poste restante, FI-47400 KAUSALA

Telefon +358 (0)44 944 7520

Internet: www.lehtiadir.fi, E-mail: tilaukset@lehtiadir.fi

Puhelinvastaaja-automaattimme +358 (0)44 944 7520 ja Internet sivustomme www.lehtiadir.fi palvelevat 24 tuntia vuorokaudessa.

Käyntiosoite: Käyntiosoitetta ei varsinaisesti ole. Toimimme kotiosoitteista puhelimitse, e-mailein sekä Internet sivujen kautta. Lahjakortit ja mahdolliset näytelehdet toimitamme postitse.

Laatija: Antero Dahlström


Copyright 2018 © Tilaajapalvelu J.A. Dahlström