AIKAKAUSLEHDEN TILAAJAN PALVELUSIVUT

Magazine Subscriber's Service Pages


Kotisivu    Asiakaspalvelu    Tilauspalvelu    FAQ    Muutos    Yritys   

KYSY PARAS TARJOUKSEMME MISTÄ TAHANSA AIKAKAUSLEHDESTÄ. Lähetä yhteystiedot e-mailina NIIN SOITAMME SINULLE.

Jos lähetät viestin ulkomailta vastaamme sinulle e-maililla suomeksi tai englanniksi. Viestisi kulkee näin salattuna turvallisinta siirtometodia käyttäen.


Mikäli tahdot aloitussivulle, valitse otsikko Kotisivu.

Tilaajapalvelu J.A. Dahlström

Aikakauslehtien tilaajat tarvitsevat palvelua edelleen, myös käsipuhelinten, e-mailien, ja Internetin aikana. Minä Antero Dahlström, joka olen ylläpitänyt Lehtitilaajapalvelun sivuja noin 20 vuoden ajan, lähden nyt keväällä 2018 jatkamaan aikakauslehden tilaajien palvelutoimintaa oman yritykseni puitteissa. Kesä 2021 on tuonut yritystoimintaan jälleen muutoksia. Lehtiyhtiöistä Sanomamedia on muuttanut tilausmyyjien sopimusehtoja ja pyrkii keskittämään myynnin omille internet sivuilleen ja maksimi tulosta tekeville myyjilleen. Euroopan laajuisena toimijana tämä on heidän kannaltaan edullisinta.

Yrityksemme toimintaa Tilaajapalveluna rajoittavat lain säännökset ja 25.5.2018 voimaan tulleen Euroopan Unionin GDPR (General Data Protection Regulation) tietosuoja-asetuksen säännökset. Toimiessamme Sanomamedian tilausmyyjänä olemme allekirjoittaneet nämä säännöt ja toimineet niiden mukaisesti. Valmiudet palvelutoimintaan asiakkaiden tietoturvan näkökulmasta ovat ajanmukaiset. Tarjoamme yhä, jatkossakin, tilaajapalvelua vuosikymmenten mittaisella ammattitaidolla lehtitilausten yllätyksiä sisältävässä maailmassa, silloin kun alaa tuntematon ajautuun ongelmiin. Lehtien Oma.Sanoma.fi ja Otavamedia-tili asiakkaille ovat selkiyttäneet isojen lehtitalojen tilaustenkäsittelyä. Kokematon tilaaja voi silti kokea yllätyksiä. Aikakauslehtiä toimittavat useat yritykset. Meihin saatte edelleen yhteyden puhelimitse, sähköpostitse ja kirjeellä. Pidämme yrityksemme sivut jatkuvasti ajanmukaisina ja yhteytemme kakkiin lehtiyhtiöihin ovat toimivat.

Tuossa Lokaakuulla 2020 ulkopuolinen taho kaatoi päivityskoneemme käyttöjärjestelmän. Nyt koneessamme on uusi, nopea kiintolevy, uusin Windows 10 käyttöjärjestelmäpäivitys, uusi Office ohjelmistopaketti ja ajantasainen tietoturva. Järjestelmillämme on hyvät mahdollisuudet toimia 2030 luvulle saakka. Tästä eteenpäin yrityksemme on edelleen

Tilaajapalvelu J.A. Dahlström

Yhteystiedot:

Poste restante, FI-47400 KAUSALA

Telefon +358 (0)44 944 7520

Internet: www.lehtiadir.fi, E-mail: tilaukset@lehtiadir.fi

Internet sivustomme www.lehtiadir.fi palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Käyntiosoite: Käyntiosoitetta ei varsinaisesti ole. Toimimme kotiosoitteista puhelimitse, e-mailein sekä Internet sivujen kautta. Lahjakortit ja mahdolliset näytelehdet toimitamme postitse.

Laatija: Antero Dahlström


Copyright 2021 © Tilaajapalvelu J.A. Dahlström