AIKAKAUSLEHDEN TILAAJAN PALVELUSIVUT

Magazine Subscriber's Service Pages


Kotisivu    Asiakaspalvelu    Tilauspalvelu    FAQ    Muutos    Yritys   

KYSY PARAS TARJOUKSEMME MISTÄ TAHANSA AIKAKAUSLEHDESTÄ. Lähetä yhteystiedot e-mailina NIIN SOITAMME SINULLE.

Jos lähetät viestin ulkomailta vastaamme sinulle e-maililla suomeksi tai englanniksi. Viestisi kulkee näin salattuna turvallisinta siirtomediaa käyttäen.


Tervetuloa tilauspalvelu sivulle

Mikäli sinulla on lehden tilaukseen liittyvä ongelma, valitse otsikko FAQ. Usein esitetyt kysymykset.

Mikäli tahdot tehdä muutoksen voimassa olevaan tilaukseen, valitse otsikko Muutos.

Mikäli tahdot aloitussivulle, valitse otsikko Kotisivu.

Tilaa tästä:

Toukokuun 2024 tarjous            

A-lehdet ovat kaikkien tuntemia moderneja aikakauslehtiä. Ajankohtaisimman, kaikki tilausedut sisältävän tarjouksen saat lähettämällä yhteystiedot e-mailina. Soitamme sinulle kaikkein uusimman tarjouksen.

Egmont lehdet ovat tanskalais-suomalaisen Egmont Kustannus Oy Ab:n julkaisemia sarjakuva-, lasten-, urheilu- ja harrastelehtiä.

Kolmiokirjan lehdet ovat oululaisen Kolmiokirja Oy:n julkaisemia viihde-, ristikko- ja harrastelehtiä. Kolmiokirja Oy:n lehdet ovat olleet yli 100 vuotta kotimaisen viihteen kärjessä ja ovat edelleen. Tarjous listaltamme löydät Kolmiokirja Oy:n viihde-, harraste-, ja ristikkolehdet tarjoushintaisina uusille kesto- tai määräaikaisille sekä jatkotilaajille. Kolmiokirjan sanaristikkolehdet ovat lomalukemista parhaimmillaan

Otavamedian lehdet ovat vuonna 1934 perustetun aikakauslehtiä ja verkkopalveluita kustantavan Otavamedia Oy:n aikakauslehtiä. Nykyisen nimensä lehtiyhtiö sai 31.3.2010. Alkuajoista useiden nimenmuutosten ja fuusioiden kautta Otavamedia Oy:ksi päätynyt lehtiyhtiö on osa Otava-konsernia. Konserni on jaettu kirjaryhmään, jonka tärkein tytäryhtiö on Kustannusosakeyhtiö Otava sekä lehtiryhmään, jonka tärkein tytäryhtiö on Otavamedia Oy (Lähde: Wikipedia).

Sanoma Magazines ovat Sanoma Magazines Finland Oy:n julkaisemia aikakauslehtiä ja Sanoma Media Finland Oy:n julkaisemia mobiilimedian julkaisuja. "Aikakausbrändit organisoituvat ydinkohderyhmiensä ympärille" Sanoma Media Finlandin oma tiedotteen mukaisesti.

Muut aikauslehdet ovat pieniä kotimaisia lehtikustantajia, mitkä julkaisevat yhtä tai useampaa lehteä. Nämä tavoitat parhaiten Google tai muuta hakukonetta käyttäen. Edullisimmat tarjoukset löydät näiden pienten lehtikustantajien omilta kotisivuilta. Muut lehdet sisältävät myös ulkomaiset lehdet ja kaikki päivälehdet. Laita otsikossa olevan linkin kautta yhteystiedot e-mail ja tiedustele lehteä meiltä. Me selvitämme tilaustiedot ja otamme sinuun yhteyttä ilmoittamallasi tavalla.

Paluu alkuun ...


Copyright 2024 © Tilaajapalvelu J.A. Dahlström