AIKAKAUSLEHDEN TILAAJAN PALVELUSIVUT

Magazine Subscriber's Service Pages


Kotisivu    Asiakaspalvelu    Tilauspalvelu    FAQ    Muutos    Yritys   

KYSY PARAS TARJOUKSEMME MISTÄ TAHANSA AIKAKAUSLEHDESTÄ. Lähetä yhteystiedot e-mailina NIIN SOITAMME SINULLE.

Jos lähetät viestin ulkomailta vastaamme sinulle e-maililla suomeksi tai englanniksi. Viestisi kulkee näin salattuna turvallisinta siirtometodia käyttäen.

Tervetuloa Otavamedian lehdet sivulle

Mikäli tahdot aloitussivulle, valitse otsikko Kotisivu.


**** OTAVAMEDIAN TARJOUKSET 2021 ***

Tilausten alkamisaika on viimeistään 1.4.2021.

Otavamedian lehdet ovat vuonna 1934 perustetun aikakauslehtiä ja verkkopalveluita kustantavan Otavamedia Oy:n julkaisemia laatulehtiä: naistenlehtiä, miesten harrastelehtiä, yleisaikakauslehtiä, erikoislehtiä, lasten- ja nuortenlehtiä. Otavamedian digi-lehtiä ovat: Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti, Anna, Kotiliesi, Erä, Deko, Kippari, Vene, Kaks'Plus, Kotilääkäri, Seura, Viva.

Nykyisen nimensä lehtiyhtiö sai 31.3.2010. Alkuajoista useiden nimenmuutosten ja fuusioiden kautta Otavamedia Oy:ksi päätynyt lehtiyhtiö on osa Otava-konsernia. Konserni on jaettu kirjaryhmään, jonka tärkein tytäryhtiö on Kustannusosakeyhtiö Otava sekä lehtiryhmään, jonka tärkein tytäryhtiö on Otavamedia Oy (Lähde: Wikipedia).

Lehtien hinnat on päivitetty 3.3.2020. Hinnanmuutokset aiheutuvat digi versioiden tuomasta lisäpalvelusta. Hinnat sisältävät nyt arvonlisäveron 10 %. Arvonlisävero näkyy asiakkaalle lähetettävässä laskussa eriteltynä, säännösten mukaisesti. Lyhin tilausjakso useimmissa lehdissä on 3 kk.

Tilaa lehti yritykseen. Voit vähentää laskuun merkityn arvonlisäveron 10 % yrityksessä. Voit tilata edullisen kestotilauksen myös 6 tai 4 kuukauden laskutusjaksoa käyttäen, hinta 6 kuukaudelta on noin 50-53 prosenttia vuosikerran hinnasta.

Otavamedialla olet uusi tilaaja, jos tilauksesi on ollut poikki vähintään neljä kuukautta.

Uusiin tilauksiin liittyy lehtikohtaisia tilaajaetuja, joiden arvo vaihtelee tällä hetkellä välillä 10 - 100 €. Tilaajaedun voit valikoida useammasta vaihtoehdosta. Laita tilaukseen yhteystieto, jotta voimme kysyä valintasi mukaisen tilausedun.

Otavamedian lehtien uusiin tilauksiin liittyy myös digi-lehtiä. Tekniikan Maailma on kehityksen kärjessä tälläkin sektorilla. Kestotilaajana saat digi-lehden ilmaiseksi Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti ja Anna lehtiin.

Paluu alkuun ...

Copyright 2018 © Tilaajapalvelu J.A. Dahlström