AIKAKAUSLEHDEN TILAAJAN PALVELUSIVUT

Magazine Subscriber's Service Pages


Kotisivu    Asiakaspalvelu    Tilauspalvelu    FAQ    Muutos    Yritys   

KYSY PARAS TARJOUKSEMME MISTÄ TAHANSA AIKAKAUSLEHDESTÄ. Lähetä yhteystiedot e-mailina NIIN SOITAMME SINULLE.

Jos lähetät viestin ulkomailta vastaamme sinulle e-maililla suomeksi tai englanniksi. Viestisi kulkee näin salattuna turvallisinta siirtomediaa käyttäen.

Tervetuloa Otavamedian lehdet sivulle

Mikäli tahdot aloitussivulle, valitse otsikko Kotisivu.


**** OTAVAMEDIAN TARJOUKSET 2024 ***

Tilausten alkamisaika on viimeistään + 4 kk tilauskuukaudesta

Otavamedian lehdet ovat vuonna 1934 perustetun aikakauslehtiä ja verkkopalveluita kustantavan Otavamedia Oy:n julkaisemia laatulehtiä: naistenlehtiä, miesten harrastelehtiä, yleisaikakauslehtiä, erikoislehtiä, lasten- ja nuortenlehtiä. Otavamedian digi-lehtiä ovat: Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti, Alibi, Anna, Deko, Erä, Hymy, Kaks'Plus, Kippari, Kotiliesi, Kotilääkäri, Koululainen, Metsästys ja Kalastus, TM Rakennusmaailma, Seura, Vene, Viva.

Nykyisen nimensä lehtiyhtiö sai 31.3.2010. Alkuajoista useiden nimenmuutosten ja fuusioiden kautta Otavamedia Oy:ksi päätynyt lehtiyhtiö on osa Otava-konsernia. Konserni on jaettu kirjaryhmään, jonka tärkein tytäryhtiö on Kustannusosakeyhtiö Otava sekä lehtiryhmään, jonka tärkein tytäryhtiö on Otavamedia Oy (Lähde: Wikipedia).

Lehtien hinnat on päivitetty 1.9.2023. Hinnanmuutokset aiheutuvat digi versioiden tuomasta lisäpalvelusta. Hinnat sisältävät nyt arvonlisäveron 10 %. Arvonlisävero näkyy asiakkaalle lähetettävässä laskussa eriteltynä, säännösten mukaisesti. Lyhin tilausjakso useimmissa lehdissä on 3 kk. Varaamme mahdollisuuden yllättäviin hinnanmuutoksiin, korotuksiin tai laskuihin.

Tilaa lehti yritykseen. Voit vähentää laskuun merkityn arvonlisäveron 10 % yrityksessä. Voit tilata edullisen kestotilauksen myös 6 tai 4 kuukauden laskutusjaksoa käyttäen, hinta 6 kuukaudelta on noin 50-53 prosenttia vuosikerran hinnasta.

Otavamedialla olet uusi tilaaja, jos tilauksesi on ollut poikki vähintään neljä kuukautta.

Uusiin tilauksiin liittyy lehtikohtaisia tilaajaetuja, joiden arvo vaihtelee tällä hetkellä välillä 10 - 100 €. Tilaajaedun voit valikoida useammasta vaihtoehdosta. Laita tilaukseen yhteystieto, jotta voimme kysyä valintasi mukaisen tilausedun.

Otavamedian lehtien uusiin tilauksiin liittyy myös digi-lehtiä. Tekniikan Maailma on kehityksen kärjessä tälläkin sektorilla. Kestotilaajana saat digi-lehden ilmaiseksi Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti ja Anna lehtiin.

Paluu alkuun ...

Copyright 2024 © Tilaajapalvelu J.A. Dahlström